Dahliastraat 16C2 Verona

3073BC Rotterdam
€695/Maand
  • Oppervlakte 20 m2
  • Beschikbaar Per direct
  • Gestoffeerd Ja
  • Gemeubileerd Ja

Intro

In de dynamische woonwijk Bloemhof in Rotterdam Zuid mogen wij u deze fantastische studio type VERONA aanbieden, gelegen tegenover een groene singel met water en op ideale afstand van veel voorzieningen als winkels, scholen, openbaar vervoer etc.

Beschrijving

De studio bevind zich op de eerste etage aan de achterkant van het pand en is van alle gemakken voorzien waarbij niets gedeeld hoeft te worden. Het is een heerlijk lichte studio met grote ramen met kunststof kozijnen. Als u de was wil doen is hiervoor speciaal de mogelijkheid gemaakt met een wasruimte met wasmachine.

De woning wordt volledig gerenoveerd opgeleverd en is voorzien van een eigen moderne luxe keuken aan de achterzijde van de studio met oa een combi- oven, keramische kookplaat met afzuigkap en grote wasbak.
De studio is verder voorzien van een eigen badkamer met inloop douche en toilet met wasbak. Er zijn kunststof kozijnen met dubbelglas

De studio Verona heeft een oppervlakte van ca. 20M en wordt gemeubileerd opgeleverd waarbij u de woning direct kunt bewonen

In de directe omgeving tref je diverse winkels op loopafstand. Er is een winkelcentrum om de hoek op de Lange Hilleweg met een supermarkt, bakker, slager en apotheek. Ook zijn overdekt winkelcentrum Zuidplein en de Zuider Boulevard met alle gewenste soorten winkels op loop afstand. Het is een levendige buurt met scholen, sportcentra, perfect openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.
De bereikbaarheid naar de rest van Rotterdam is zeer goed, met auto en openbaar vervoer. De Dahliastraat grenst aan de Hillevliet, een ruime groene straat waar bus en tram praktisch voor de deur stoppen. Mocht u dus de drukte van het Rotterdamse stadsleven willen ervaren, bent u in een kwartiertje midden in het centrum.

Huurvoorwaarden en uitvoering:
– Uitsluitend geschikt voor 1 persoon (samenwonen niet toegestaan)
– Uitvoering gemeubileerd met laminaatvloer
– Studio Type VERONA
– Eigen badkamer met toilet, eigen nieuwe keuken
– Inkomen uit werk ( geen uitkering)
– Huursubsidie niet mogelijk
– Studenten met garantsteller welkom
– Huisvesting gebied vanuit gemeente Rotterdam: https://www.rotterdam.nl/loket/huisvestingsvergunning

FINANCIEEL:

– Borg 1 maand huur
– Huurprijs is exclusief gas, water, verwarming elektra en Internet. Voorschot € 70 per maand
– Servicekosten : € 24,50 per maand

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Beschikbaar
Per direct
Woning type
Studio
Badkamers
1
Oppervlakte
20.00 m²
Gemeubileerd
Keuken(s)
Gestoffeerd

Heeft u een vraag? Laat het ons weten!